sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Tapettihulluus

Nyt se iski! Tapettihulluus. Hirmuinen polte päästä tekemään talolle jotain, ja kun se ei välimatkan ja aikaresurssien takia onnistu justhetinyt kun tarve iskee, täytyy vimmaa kanavoida johonkin muuhun. Viime päivät ollaan kikkailtu keittiönsuunnitteluohjelmalla, ja sattumalta eksyin ensin katsomaan Uulan maalisävykarttoja ja seuraavaksi erilaisia vanhojen talojen kunnostajien suosimia paperitapetteja, ja se oli sitten menoa!

Tässä ideapläjäys tämän hetken villikoinneista. Suunnittelun alla siis tupa, muita huoneita en ole uskaltanut vielä edes ajatella... Sävyjä ja tapetteja!









Pihlgren & Ritola: Sembramänty

Sanderson: Dawn Chorus

Sanderson: Solaine

Sanderson: Summer Meadow
Puolipaneeleihin jokin Uulan pehmeän luonnollinen vaalea sävy ja yläosa seinästä suurikuvioista tapettia, ah. Aika herkällä korvalla yritän kuulostella talon henkeä, lopputulos ei saa olla liian moderni. Ei missään nimessä museomainenkaan, mutta uskottava 1800-luvun puolella rakennetussa talossa.

Samoin keittiön kaapistot aiheuttavat päänvaivaa. Näissä toki käytetään suunnittelijaa apuna sitten kun sen aika on, mutta olisi kiva tietää jo hiukan etukäteen mitä toivoo ja tahtoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti