maanantai 2. joulukuuta 2019

Hinkkaa, raappaa. Toista.

Otsikossa viimeisten viikkojen raksakuulumiset. Kolme sunnuntaita ja yksi maanantai ollaan raavittu tupaan tulevia vanhoja lattialankkuja puhtaaksi Speedheaterin voimin. Eilinen oli viimeinen päivä jolloin aioimme vuokrata Speedheaterin tähän duuniin, ja sinnikkäästä yrityksestä huolimatta homma jäi vielä yhtä (-kahta) lankkua vajaaksi.

Tätä vain
Kuvasaldo kuluneilta raksapäiviltä on siis varsin vähäinen, kun lankut nyt näyttävät aivan samalta kuin edellisessäkin päivityksessä. Paitsi että valmiiden pino on jo vaatinut hieman luovuutta pysyäkseen pystyssä.

Muutoin ollaan veivattu juupas-eipäs -peliä pintamateriaalien ja keittiön suhteen, ja minä olen värisuunnitellut. Löysin tämän termin eräästä sisustuslehdestä - sille on siis nimi, kun lähes maanisena hiplaa tapettirullia ja sovittelee maalilappusia niiden kylkiin ja kirjoittaa listoja, joissa on vaihtoehtoisia värikoodeja kuhunkin huoneeseen.

Siinä niitä sävyjä

Kylppäri, jahka rahat riittää neliöön tuota laattaa





Black Fridayn kulutusjuhla sattui silläviisiin hyvään saumaan, että sen alla tuli hankittua helmipaneelia aivanhelvetinpaljon, lattiamateriaali eteinen-välihuone-makkari-olkkari -akselille sekä sisäkattolevyt myös makkariin ja olkkariin. Niin ja salin tapetit -30%.

Eilen hiottiin vuoroissa lattialankkuja ja salin ja makkarin kipsilevysaumoja, ja ykskaks siinä välähti, että niin, tässä laitetaan jo pintoja. Okei, pintojen pohjatöitä, mutta pintoja kuitenkin!





Tekemisen laatu muuttuu tämän viikon jälkeen, sillä sanomme työmiehille heipat ja jatkamme omin voimin. Laatoitustöissä sitten taas tarvitaan ammattiauttajaa, mutta seinien pinnat, lattiat ja sisäkatot saataneen paikalleen itsekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti