perjantai 5. lokakuuta 2018

Kesä oli ja meni

Kesä oli ja meni, eikä meillä ole tapahtunut mitään. Ei siis kerta kaikkiaan mitään. Ei remonttia, ei vanhan kodin myyntiä. Ei olla edes käyty Penttilässä koko kesänä! Nyt kun mietin, miksei, niin en oikein osaa edes sanoa. Jotenkin kesä vaan... meni.

Meinaa tulla ahdinko kun tämä nykyinen koti ei mene kaupaksi. Jouduimme vielä selkkaukseen välittäjän kanssa, joka oli yhdessä yksityisnäytössä puhellut ihan mitä sattuu asiakkaalle (vastannut mm. EVVK kun oli kysytty, mitä talon vintillä on), ja asiakkaalle oli jäänyt niin huono maku että oli nähnyt vaivaa ja välittänyt minulle viestin yhteisen tuttumme kautta, että laittakaa välittäjä vaihtoon. No tätä ruvettiin puuhaamaan, ja nyt on tilanne ettei huusholli ole kenelläkään myynnissä. Pitäisi saada aikaan valita uusi välittäjä, mutta tuntuu että tulee marssiväsymys, kun mikään ei etene. Nyt on ollut pakko järjestää työkuviotkin niin että kotiosoite on tämä nykyinen ja täältä käsin käydään töissä.

Mutta sen verran sentään hommat on edennyt, että saimme V-I-H-D-O-I-N insinööriltä lisäosan piirrustukset! Ja nyt ne alkavat näyttää siltä miltä toivoimmekin. Laitan kuvat tänne talteen, ja yritän pysyä positiivisena, että kyllä tästä vielä joskus edetään johonkin suuntaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti